Evi & CO-creatie

Even voorstellen

Als begeleider in de maatschappelijke opvang heb ik met veel verschillende mensen gewerkt. In mijn werkervaring heb ik verschillende hoeken van de maatschappelijke opvang mogen zien. Ik heb gewerkt in de noodopvang, op woongroepen, als ambulant begeleider en zelfs op straat. Daarnaast heb ik op verschillende LVB woongroepen gewerkt én als mantelzorgondersteuner bij ouderen thuis. Voor meer info over mijn werkervaring lees hier mijn CV. 

Met Evi & co-creatie wil ik mijn kwaliteiten in blijven zetten als ondersteuner. Het is mijn wens om bij te dragen aan een mooiere wereld, aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. 

Evi & co-creatie staat voor de kracht van samenwerken. Als begeleider en hulpvrager, maar ook met andere organisaties in de vorm van projecten. Omdat ik geloof dat we in co-creatie veel meer kunnen bereiken. Omdat ik geloof dat we er samen iets moois van kunnen maken.  

 ‘BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD’ MAHATMA GHANDI